Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Träning PTV/MA

4 mars, 2023 / 09:00 13:00

Välkommen till Norraby gård, i Rottne strax norr om Växjö, för en TREC-träning i faserna PTV och MA. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av TREC för att delta. Alla ryttare och hästar är välkomna!

PTV – hinderteknikbana: Du kommer att få träna på ett antal olika uppgifter som förekommer i TREC, det kan även dyka upp någon uppgift som är ny för i år. Hopphöjden är max 50 cm.

MA – gångartstest: Banan är 100 m lång. Du får välja mellan långsam galopp, långsam trav eller långsam tölt. På tillbakavägen rider samtliga i så snabb skritt som möjligt.

Kostnad: 100 kr som swishas senast 27 februari. Ta med egen fika!

Anmälan: Anmäl dig senast den 27 februari på e-post camillakastner01@gmail.com eller på telefon 0709-17 15 12

Välkommen!

2 svar på ”Träning PTV/MA”

  1. Hej! Jag undrar om det är möjligt att komma och titta, utan häst? Är det möjligt att kika på lämplig plats längs en bana/slinga i skogen eller liknande? Det här är helt nytt för mig så jag är nyfiken på att se vad det innebär.

    1. Hej Marie. Naturligtvis är du välkommen att titta på! Den här gången tränar vi PTV/MA och eftersom vädret är som det är så kommer vi att hålla oss på ridbanan och en grusväg som leder till gården, så det blir enkelt för dig att följa med och titta på. Ring mig på 070-917 15 12 eller mejla på camillakastner01@gmail.com så får du vägbeskrivning. Mvh Camilla

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.