Resultat från Forsby Sommar-TREC

Den 1-3 juli 2022 genomförde TREC Göta tävlingen Sommar-TREC på Forsby gård, Edsbruk, Västervik. Tävlingen ingick i EuropaCup i TREC och vi välkomnade ryttare från Sverige, Danmark, Tyskland och Hongkong.

Veckan inleddes med ett TREC-läger där deltagarna under tre dagar övade på både teori och praktik i alla tre faser – POR (orientering till häst), MA (gångartstest) och PTV (hinderteknikbana). Instruktörer var Ingrid Helmes från Nederländerna samt Malin Billsdotter Östersten. I kursen ingick även workshops med Jennica Berletin från Berletin Wellness.

Därefter genomförde vi tävlingen i två olika klasser, A-klass och C-klass. I A-klass deltog tio ryttare och i C-klass deltog fem ryttare.

C-klassen vanns av Anette Störling på fjordingen Flora med 284 poäng och med Catharina Malmgren som god tvåa med 275 poäng.

Vinnare av A-klassen blev Annelie Fager på sin welsh cob Magic med 265 poäng, tätt följd av Dieter Wielatt, Tyskland, på 262 poäng.

Vi säger stort grattis till pristagarna och tackar alla ryttare, domare och funktionärer för ett trevlig träningsläger och en fin tävlingshelg!

Vi tackar även våra sponsorer: Valdemarsviks sparbank, Fåglasång, Agria och XL-bygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.